Od Vzdrževanja do prenove

Gradbena-Hisa-Skubic-Vzdrzevanje
Načrtovanje in gradnja povsem novih stavb so naša strast. Ni lepšega, kot spremljati, kako od prvih pogovorov, idej in zamisli, preko skic in načrtov, pod pridnimi rokami naših sodelavcev zraste povsem nova stavba. Ni lepšega, kot videti srečne lastnike ob prevzemu ključa.
A vsako, še tako do zadnje pikice načrtovano in skrbno zgrajeno stavbo, je treba vzdrževati.
Ker sami najbolje vemo, kako veliko truda je vloženega v izgradnjo, še posebej pozorno skrbimo za vzdrževalna dela.
Življenje teče in spremebe so edina stalnica. Da, tudi prostori se morajo prilagajati življenju, ki poteka v njih. Za mlado družinico je morda stanovanje treba le nakoliko osvežiti in prenoviti, pripraviti mesto za otroško sobico – ali pa dostope, kuhinjo in kopalnico prilagoditi starejšim prebivalcem. Stanovanje lahko postane poslovni prostor – ali pa poslovni prostor stanovanje. Terasa lahko postane rajski vrt, streha pa elektrarna – ne omejujte se togimi stenami in pravili.
Prvzaprav pa eno pravilo vseeno velja upoštevati: preden se lotite prenove, se posvetujte s kom, ki ima na tem področju preverljive IZKUŠNJE ter REFERENCE ter je SPOSOBEN KAKOVOSTNO IZVESTI še tako zahteven projekt, v cenovnih okvirjih, skladno s stroko in z zakonodajo ter v časovnem roku.
Kar pokličite nas 🙂 – 01/568 36 60