Prisoje 8, Koper

,

Leto izvedbe: 2017 Naročnik: Etažni lastniki stanovanj na ulici Prisoje 8, Koper Pričeli smo s sanacijo fasade na objektu večstanovanjskega bloka v Kopru.

Pot na Fužine 25, 27, 29

,

Leto izvedbe: 2016 Naročnik: Etažni lastniki stanovanj na Poti na Fužine 25, 27, 29, Ljubljana Pričeli smo z dodatno izolacijo podstrešja in sanacijo stranskih fasad na večstanovanjskem objektu.

Pribinova ulica 5-7, Ljubljana

,

Leto izvedbe: 2016 Naročnik: Etažni lastniki stanovanj na Pribinovi ulici  5 -7, Ljubljana Pričeli smo s sanacijo betonov na objektu večstanovanjskega bloka v Ljubljani.

Gosposvetska 4, Ljubljana

, ,

  Opis projekta Leto izvedbe: 2016 Naročnik: Etažni lastniki stanovanj na Gosposvetski 4, Ljubljana Pričeli smo s sanacijo fasade na objektu staromeščanske hiše v središču mesta.

Novogradnja – temeljna plošča

,

Leto izvedbe: 2016 Naročnik: Privatni investitor Investitor se je odločil za izvedbo temeljne plošče in garaže za izgradnjo montažne enodružinske hiše.

Adaptacija stanovanjske hiše – Rožna dolina

,

Leto izvedbe: 2016 Naročnik: Privatni investitor Investitor se je odločil za adaptacijo starejše enodružinske hiše. Poleg nove izolacije in fasade se menja tloris, dogradi stopnišče, vgradijo nova okna in streha. Sledi ureditev okolice.

STANOVANJSKA HIŠA, ROŽNA DOLINA, LJUBLJANA

,

Leto izvedbe: 2014 Naročnik: Privatni investitor Začetek gradnje moderne enodružinske stanovanjske hiše. Pričeli smo z ureditvijo gradbišča in izkopi.

Dve manjši nizkoenergijski stanovanjski hiši

Leto izvedbe: 2013-2014 Naročnik: Gradbena hiša Skubic Za vas gradimo dve manjši nizkoenergijski stanovanjski hiši. Hiši z umeščenostjo na obrobje ljubljanske pokrajine, združujejeta značilnosti tradicionalnega okolja s sodobnim načinom bivanja in oddaljenostjo od mestnega vrveža. Pri gradnji hiš bodo uporabljeni najbolj kakovostni materiali. Hiši sta varčni z energijo in v najmanjši možni meri oblikujeta bivalno [...]