Novogradnja – temeljna plošča

Leto izvedbe: 2016 Naročnik: Privatni investitor Investitor se je odločil za izvedbo temeljne plošče in garaže za izgradnjo montažne enodružinske hiše.

Vili Arvori

Leto izvedbe: 2016 Naročnik: EMA GROUP Pričeli smo z gradnjo dveh večstanovanjskih vil. Oba objekta sta zasnovana v treh etažh – pritličje, 1. nadstropje ter izkoriščeno podstrešje. V vsaki etaži se bo nahajala ena stanovanjska enota v velikosti od 90 do 110 m². Stanovanjske enote so projektirane v skladu z modernimi standardni.

Vrh nad Želimljami – Pijava Gorica

,

Leto izvedbe: 2015 Naročnik: Lastna investicija - ZA TRG Končujemo z gradnjo dveh manjši nizkoenergijski stanovanjski hiši. Hiši z umeščenostjo na obrobje ljubljanske pokrajine, združujeta značilnosti tradicionalnega okolja s sodobnim načinom bivanja in oddaljenostjo od mestnega vrveža.… Dogovorite se za ogled na brezplačni telefonski številki 080 14 20.

MIREN, NOVA GORICA

Leto izvedbe: 2014 Naročnik: Družba hčere krščanske ljubezni svetega Vincecija Pavelskega V teh dneh končujemo z gradnjo stanovanjskega objekta za Družbo hčere krščanske ljubezni svetega Vincecija Pavelskega v Mirnu pri Novi Gorici. Objekt bo predan v uporabo naročniku v sredini meseca junija.

STANOVANJSKA HIŠA, ROŽNA DOLINA, LJUBLJANA

,

Leto izvedbe: 2014 Naročnik: Privatni investitor Začetek gradnje moderne enodružinske stanovanjske hiše. Pričeli smo z ureditvijo gradbišča in izkopi.