Gosposvetska 4, Ljubljana

,

  Opis projekta Leto izvedbe: 2016 Naročnik: Etažni lastniki stanovanj na Gosposvetski 4, Ljubljana Pričeli smo s sanacijo fasade na objektu staromeščanske hiše v središču mesta.

Adaptacija stanovanjske hiše – Rožna dolina

,

Leto izvedbe: 2016 Naročnik: Privatni investitor Investitor se je odločil za adaptacijo starejše enodružinske hiše. Poleg nove izolacije in fasade se menja tloris, dogradi stopnišče, vgradijo nova okna in streha. Sledi ureditev okolice.

Bizovik

Leto izvedbe: 2015 Naročnik: Privatni investitor Na željo investitorja izvajamo dozidavo in spremembo tlorisa v stanovanjski hiši.

Adaptacija stanovanjske hiše – MEDVODE

Leto izvedbe: 2015 Naročnik: Privatni investitor Investitor se je odločil za adaptacijo starejše enodružinske hiše. Poleg nove izolacije in fasade se menjajo tudi okna in streha. Sledi ureditev okolice.

Psihiatrična klinika Ljubljana

Leto izvedbe: 2015 Naročnik: Psihiatrična klinika Ljubljana Izvajamo adaptacijo prostorov dela Psihiatricne klinike v Ljubljani.

Ureditev trga na Logu v Trenti

,

Leto izvedbe: 2014 Naročnik: Občina Bovec_projekt delno financira Evropska unija Projekt se počasi zaključuje, gradbena del so že skoraj v celoti zaključena, manjka še nakaj obrtniških del.

Ribičičeva ulica, Ljubljana – Dolgi Most

, ,

Leto izvedbe: 2012 Naročnik: privatni investitor Po znani poplavi, ki je bila leta 2010 se je lastnik hiše odločil za sanacijo spodnjega dela hiše na Viču. Odstranili smo obstoječi tlak, položili hidro izolacijo, položili cevi za talno gretje, vgradili smo talno toplotno izolacijo in vgradili nov tlak. Lastnik hiše se je odločil, da spremeni tloris [...]